Wij maken ferments.
Het verminderen van voedselverspilling is een van onze missies en dat doen we het liefst in samenwerkingen met productenten of verwerkers die tegen overschot aanlopen. Onze condimenten reeks is dan ook ontstaan uit producten die niet meer verkocht konden worden en worden geproduceerd in samenwerkingen met de producenten.
Rauwe kweepeer azijn
Azijn gemaakt vanuit de dubbele fermentatie van kweeperen. Fris, zomers maar met het diepe bloemige aroma van kweepeer.
Buy now
Zure kweepeer jam
Gemaakt op basis van de leftovers uit de azijn productie. Een frisse licht zure gelaagde smaak.
Sold out
Vijgenblad azijn
Een heerlijke azijn die gebrouwen is uit de leftovers van Bojo craft soda. Heerlijk zacht en fris en met een duidelijk herkenbare smaak van vijgenblad.
Buy Now
Chili olie + gefermenteerde bonen
Een chili olie die eerder aromatische is dan scherp, ingelegd met gefermenteerde bonen die de olie een beetje een funk geven.
Buy now
Maldon zout met daslook
Daslook, de smaak van het voorjaar. Heerlijk in combinatie met de knapperigheid van maldon zeezout. Elk eitje wordt extra feest!
Buy Now
Gekonfijte knoflook met za’atar
Er zijn weinig smaken die zo goed samenwerken als deze. Deze geredde knoflook is gekonfijt in zonnebloem olie samen met een Syrische za’atar.
Sold out