Wij maken ferments.
Onze producten zijn zowel ontwikkeld in samenwerkingen met chefs (om voor hun gepaste ferments te ontwikkelen voor hun menu) als in samenwerkingen met producenten (die tegen overschot aanlopen).
Gemotiveerd om een betere verbintenis met de natuur te creëren zoeken wij altijd naar nieuwe fermentatie technieken om voedselverspilling tegen te gaan en/of de houdbaarheid te verlengen.
Dranken
Wij maken een aanbod aan verschillende veganistische gefermenteerde dranken. Veel van deze dranken zijn seizoensgebonden en worden gebrouwen in kleine oplages. Op onze instagram en in de shop kan je zien met welke experimenten we bezig zijn en welke kleine oplages we nog hebben
Kombucha
Vegan melk
Condimenten
Het verminderen van voedselverspilling is een van onze missies en dat doen we het liefst in samenwerkingen met productenten of verwerkers die tegen overschot aanlopen. Onze condimenten reeks is dan ook ontstaan uit producten die niet meer verkocht konden worden.
Azijn
Confituur
Chutney
Chilisaus
Extra
Daarnaast vinden we het leuk om ons te verdiepen in uiteenlopende fermentatie technieken. Daarbij is fermenteren met schimmels voor ons een fascinate.
Tempeh
Koji